Основні цілі роботи клубу:

1. Розвиток і збереження культурних традицій - історія роду, сім'ї; фольклорні та сімейні свята, фольклорні ігри; ремесла.
2. Інтеграція - возз'єднання сімей: сімейна творчість, сімейний туризм, сімейні проекти.
3. Ефективна взаємодія між батьками і дітьми на всіх рівнях (в т.ч. емоційному та тілесному) рівнях, вміння разом знаходити вихід зі складних ситуацій: спільні заняття рухомими іграми, фізкультурою і спортом.

Ревінь при вагітності: рекомендуємо пристраститися!

Ревінь – знову з'явився в нашому меню продукт, коли-то незаслужено знехтуваний.


Сьогодні, коли екопродукт стали модою, і багато зелені і овочів в холодильнику – справжній тренд, на ревінь знову звернули увагу.


Особливо стали цікавитися таким кулінарним об'єктом, як ревінь, майбутні мами....

Вконтакте Facebook Twitter Google Мій світ

Зміст:
  • Загальні відомості
  • Ревінь під час вагітності
  • Способи вживання
  • Запобіжні заходи

  • Невипадково вагітним рекомендують обов'язково пристраститися до ревеню: цей овоч вважається багатим вітамінним джерелом.


    У їжу вживається тільки стебло, а ось варіантів приготування страв з цього стебла найбільше безліч.

    Загальні відомості


    Листя і коріння ревеню отруйні для людини, тому в їжу вживається тільки стебло.

    Він кислуватий, але ця кислота має ніжний характер. Щоб відтінити, ревінь застосовується для приготування солодких страв.


    Але майбутнім мамам налягати на десерти не варто, а страви з цукровим сиропом і зовсім краще зробити дуже рідкісними винятками.


    Хоча перше знайомство з ревенем краще зробити саме солодким: очистіть ревінь від шкірки, умочіть трохи в цукрову пудру і з'їжте.


    А норвежці, наприклад, навіть не очищають від шкірки, а просто вмочують соковиті стебла в варення.


    Ревінь – це не новомодна вигадка, а споконвічно російський продукт. І якщо раніше його їли, грубо скажімо, від бідності, зараз його все частіше помітиш на столі у заможних людей.


    А варто було б, звичайно, полюбити ревінь всім. На смак він трохи схожий на кисло-солодкі зелені яблука.


    Варіацій страв з ревеню безліч – від салатів до хліба.


    У стеблах рослини великий вміст корисних речовин, у тому числі:

  • вітамінів групи В

  • Категорії