Основні цілі роботи клубу:

1. Розвиток і збереження культурних традицій - історія роду, сім'ї; фольклорні та сімейні свята, фольклорні ігри; ремесла.
2. Інтеграція - возз'єднання сімей: сімейна творчість, сімейний туризм, сімейні проекти.
3. Ефективна взаємодія між батьками і дітьми на всіх рівнях (в т.ч. емоційному та тілесному) рівнях, вміння разом знаходити вихід зі складних ситуацій: спільні заняття рухомими іграми, фізкультурою і спортом.

Корисні властивості імбиру

Зміст:

  • Застосування приправу в кулінарії
  • Чим корисний імбир
  • Корисні властивості імбиру при лікуванні різних захворювань
  • Рецепти з імбиру при застуді і захворюваннях горла
  • Рецепт чаю з імбиром, лимоном і медом від застуди
  • Використання імбирного соку в косметології
  • Рецепти з імбиру для схуднення
  • Рецепт чаю з імбиром, щоб схуднути
  • Чай з імбиром, лимоном і медом для схуднення
  • Рецепт чаю з коренем імбиру, щоб схуднути в домашніх умовах
  • Протипоказання і шкоду імбиру
  • Популярна пряність, імбир характерного аромату і смаку зобов'язаний входять до складу ефірних масел. Одночасно його коріння використовуються як лікувальний засіб від різних захворювань. Імбир корисним властивістю вилікувати застуду, застосовується для схуднення або зниження ваги. Регулярний прийом імбирного кореня стимулює мозковий кровообіг, покращує увагу і пам'ять, що особливо важливо працівникам інтелектуальної праці. Крім того, приправа чудово тонізує.


    Застосування приправу в кулінарії


    Корінь імбиру позитивно впливає на функції травлення, стимулює виділення шлункового соку, покращує кровотворення і кровообіг. Його рекомендується додавати в жирну їжу, приправа сприяє кращому засвоєнню і розщепленню жирів. Містяться в складі амінокислоти прискорюють протікання обмінних процесів.


    Пряність є найважливішим елементом індійської та азіатської кухні. Вона тонізує, надає стравам характерний аромат і смак. Стародавні греки додавали її в хліб. Жителі Середньовічної Європи приправляли рослинні та м'ясні страви, настоянки та наливки. Для посилення і відтінення смаку часто змішували з мускатним горіхом і кардамоном, використовувався мед або лимон.


    Приправу застосовують при випічці пряників, булочок, кексів. Вона використовується при виготовленні квасу, наливок, настоянок, вина. Пряність підсилює аромат чаю, імбирний екстракт застосовується при варінні пива, додається при консервуванні овочів.


    М'ясні страви, виготовлені з яловичини, свинини, баранини набувають особливий смак. Пряність знаходить застосування в ковбасних виробах, при виготовленні сирів, в стравах з овочів, локшини, рису, грибів, різних салатах. Її кладуть у м'ясні і овочеві супи, бульйони з птиці, каші. Приправа широко використовується при виготовленні кетчупів і соусів.


    Чим корисний імбир

    Приправа містить кілька різновидів ефірних масел, що додають характерний аромат, а також смолисті речовини, так звані гингероли, джерело гострого пекучого смаку.


    У рослині містяться вітаміни A, B, С, мікроелементи магній, залізо, кальцій, цинк, калій, фосфор.


    При регулярному вживанні корисні властивості імбиру особливо сприятливо діють на травну систему. Стимулюється апетит, виділення шлункового соку, що допомагає впоратися з нетравленням, відрижкою, попередити виразкову хворобу шлунка.


    Посилюється мозковий кровообіг, збільшується активність щитовидної залози по виробленню гормонів.


    Корисні властивості імбиру при лікуванні різних захворювань

    Імбирний корінь широко застосовується в медицині, використовується в гомеопатичних цілях і при виготовленні різних лікарських препаратів.


    Вживання рослини приносить користь і допомагає впоратися з:

  • метеоризмом

  • Категорії